Köpvillkor

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

ÅNGERRÄTT

Som privatkund har du 14 dagars ångerrätt när du handlar på distans. Ångerrätten börjar räknas dagen efter att du tagit emot varan. Om du ångrar ditt köp av en vara behöver vi få in den i obruten förpackning. Varor som snabbt kan försämras, exempelvis glass, ingår inte i ångerrätten. 

GARANTIER OCH SERVICE

Fyll text om vilka garantier och vilken service du ger kunden.

LEVERANSER

Leverans sker av Gordon Delivery/Gordon Services AB. Leveranstiden anges i kundvagnen. 

RETURER

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss.

ÅTERBETALNINGSSKYLDIGHET

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.